Doneaza

Clubul IQ(IASI)

Activități

Printre activităţile principale la care vor participa olimpicii din Clubul IQ (Iași) sunt propuse:

  • Sesiuni de mentorat;

Prin aceste sesiuni, ne propunem să aducem mai aproape olimpicii naționali și internaționali de reprezentanții mediului de afaceri și universitar local, în funcție de ariile de interes. Această activitate are ca scop atât dezvoltarea personală a olimpicilor, cât și crearea unei relații apropiate cu reprezentanții sectorului de afaceri.

  • Activități de dezvoltare personală și workshop-uri;

Periodic, vor fi organizate workshop-uri și alte activități care vor pune accentul pe dezvoltarea personală a olimpicilor membri ai Clubului IQ (Iași). Temele abordate vor fi: leadership, managementul timpului, public speaking, management de proiect, comunicare interpersonală, lucru în echipă, creativitate.

  • Timebank;

Membrii clubului vor oferi consultanță și sprijin în domeniul lor de competență atât celorlalți membri ai clubului, cât și altor colegi care se pregătesc pentru olimpiade sau concursuri.

  • Program de internship;

În funcție de domeniile de interes ale olimpicilor, dar și de profilele companiilor locale, vor fi intermediate programe de internship în firmele de la nivel local.

  • IQ Talents Show;

Expoziții, prezentări, spectacole susținute de membrii clubului.

  • Activități recreative

Sport, dans, teatru, tabere specializate.

Alte facilități pentru olimpici

Dorim ca, împreună cu partenerii din mediul de afaceri și instituțional, să oferim olimpicilor o serie de beneficii, în semn de recunoaștere și încurajare a performanței, precum: transport local gratuit, acces în mediul universitar (cursuri, seminarii, laboratoare, biblioteci), acces liber la teatru, film și muzee, abonamente la săli de sport private etc.

Dacă dorești să sprijini una dintre aceste activități, te invităm să ne contactezi.

Vezi care sunt dotările clubului.

Esti olimpic? Inscrie-te!

UN PROIECT MARCA
PARTENER CREATIV