Doneaza

Clubul IQ(IASI)

Cum a fost la workshop-ul de Story Telling din perspectiva Ioanei

Cu toții avem o poveste, un așa-zis „drum inițiatic” prin care am trecut până a ajunge aici, dar ce au poveștile noastre în comun?

Aceasta a fost întrebarea de la care a pornit workshop-ul de Story Telling susținut acum 2 săptămâni de domnul Ovidiu Gavrilovici în cadrul Clubului IQ (Iași). Țintele principale ale acestei discuții au fost stabilite de la început: să aflăm mai multe unii despre alții și să ne simțim bine; fapt ce pot afirma cu sinceritate că s-a întâmplat, experiențele noastre (în cadrul olimpiadelor și nu numai) țesând o adevărată poveste pe fundalul glumelor cu detectivul Colombo.

La finalul întâlnirii, pe baza unui exercițiu susținut de două doamne voluntare, ne-am putut face o idee și despre cum funcționează repovestirea și receptarea informațiilor cu conținut afectiv ridicat.

După două ore petrecute într-un mediu atât de plăcut, în care am avut oportunitatea de a cunoaște oameni minunați, am stabilit să mai organizăm astfel de workshopuri și poate, în scurt timp, vom fi în stare să depănăm povestea de succes a Clubului IQ.

Ioana-Irina Rezuș

 

UN PROIECT MARCA
PARTENER CREATIV