Doneaza

Clubul IQ(IASI)

Istoric Club

Seara naivă a olimpicilor ieșeni

Ideea unui club al olimpicilor ieșeni a apărut în luna august 2012 și aparține unor companii din orașul Iași care au organizat împreună evenimentul cu titlul „Seara naivă a olimpicilor ieșeni”Fructe NaiveRofilcoIcar Tours și Cafeneaua Veche.

În urma acestui eveniment, Fundația Comunitară Iași a preluat ideea de club a olimpicilor ocupându-se, în continuare, de implementarea proiectului.

Evenimentul IQ (Iași)

În data de 22 noiembrie 2012, începând cu ora 19:00, oamenii de afaceri ieșeni, oamenii politici, precum și reprezentanți ai presei locale au participat la evenimentul IQ (Iași). Scopul evenimentului a fost de a aduce în același loc oameni interesați să sprijine performanța locală și să poziționeze Iașul ca oraș ce se remarcă prin talentul și abilitățile olimpicilor naționali și internaționali. În cadrul evenimentului, cei peste 100 de invitați au avut ocazia să îi cunoască pe tinerii care, prin efort și pasiune, fac cinste Iașului peste hotare și, în același timp, să își unească forțele pentru a pune bazele Clubului IQ (Iași), prin participarea la cele trei tipuri de licitație organizate: clasică, silent și all pay.

În urma celor trei tipuri de licitație organizate, în seara de 22 noiembrie Fundația Comunitară Iași a reușit să mobilizeze suma de 22 780 lei, sumă ce va fi utilizată pentru susținerea primului an de activitate a Clubului IQ (Iași).

Printre momentele importante ale evenimentului s-au numărat:

  • Intervențiile organizatorilor și susținătorilor evenimentului;
  • Spectacol Alexia Urtoi;
  • Spectacol Denisa Țugui;
  • Olympic Show;
  • Licitație clasică, all pay și silent auction.

Evenimentul este punctul de plecare în înființarea Clubului IQ (Iași), primul club al olimpicilor din România iar fondurile obținute, atât prin intermediul licitației, cât și din vânzarea de invitații, vor merge în susținerea primului an de activitate a Clubului. Invitații care s-au arătat interesați de sprijinirea performanței în orașul Iași, alegând să participe la licitație, să achiziționeze invitații pentru eveniment sau să facă donații individuale vor deveni membri fondatori ai Clubului.

Află mai multe detalii despre rezultatele evenimentului IQ (Iași), accesând acest link.

Au mai scris despre evenimentul IQ (Iași) și:

Ziarul de Iași: Licitație caritabilă pentru olimpicii ieșeni. S-au strâns până acum 20.000 lei
Evenimentul Regional al Moldovei: Peste 20 000 lei pentru primul club al olimpicilor din România

Campanie de donații prin SMS

În paralel cu organizarea evenimentului IQ (Iași), am derulat și o campanie de donații prin SMS prin intermediul căreia au fost strânși cca. 200 euro. Citește aici mai multe detalii.

Cina de afaceri cu Marius Ghenea

În parteneriat cu JCI Iași, a fost organizat evenimentul Cina de afaceri cu Marius Ghenea, eveniment la care au fost mobilizați peste 2000 lei pentru Clubul IQ (Iași). Citește aici mai multe detalii.

Parteneriat Fundația Comunitară Iași – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Asociația Rotalent

În vara anului 2013, a fost semnat un parteneriat între Fundația Comunitară Iași, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Asociația Rotalent prin intermediul căruia fiecăruia dintre cei trei parteneri îi revine o componentă a proiectului IQ (Iași). Citește aici mai multe detalii despre parteneriat.

UN PROIECT MARCA
PARTENER CREATIV