Doneaza

Clubul IQ(IASI)

Ne pregătim să deschidem porțile Clubului IQ (Iași)

Avem vești bune pentru olimpici și pentru toți cei care susțin acest proiect: Clubul IQ (Iași) a primit o finanțare de 25000 lei de la Consiliul Județean, finanțare ce ne permite să avansăm cu planurile noastre și să spunem că vom deschide în mod oficial clubul în data de 31 octombrie 2013.

În această perioadă, activitățile de fundraising pentru amenajarea spațiului sunt în toi. Săptămâna aceasta, două dintre artistele care au pictat și pasajul Mitocul Maicilor, Violeta Dalas și Arcadia Dornescu, vor oferi un strop de personalitate pereților Clubului IQ (Iași) urmând ca, mai apoi, să ne concentrăm eforturile pentru mobilarea și utilarea acestuia.

Spre finalul lunii septembrie vom da startul campaniei de recrutare pentru olimpicii ieșeni. În primă fază, până la sfârșitul anului, ne propunem să avem 100 de olimpici înscriși ca membri ai clubului, care vor beneficia de activitățile organizate, împreună cu celelalte facilități oferite.

Data de 31 octombrie va marca deschiderea oficială a Clubului IQ (Iași), ocazie cu care vom organiza un eveniment de lansare la care vor fi invitați toți cei care au jucat și joacă, în continuare, roluri importante în acest proiect. După eveniment, vom lansa activitățile propriu-zise pentru olimpici: întâlniri cu mentorii, activități artistice, workshop-uri, consiliere pentru dezvoltare personală etc.

Mulțumim, pe această cale, tuturor partenerilor din acest proiect și, în mod special, Consiliului Județean pentru finanțarea acordată!

UN PROIECT MARCA
PARTENER CREATIV